Modele de fulgi

Fulgii de hartie pornind de la un Patrat se realizeaza impaturind Hartia asa cum vezi in filmuletul de mai jos: “Fulgii” se vor Topi sfaraind precum pastilele efervescente, ca urmare a reactiei CHIMICE dintre bicarbonate chez si otet. Se apropie sărbătorile de iarna şi în curând VEI incepe să-ţi împodobeşti Casa cu decoraţiuni specifice sezonului. Fulgii de Nea sau steluţele DIN hârtie sunt uşor şi distractiv de făcut. Descopera cele mai importante tendinte in decoratiuni de Casa DIN 2016! Iată în primul filmuleţul cum să realizezi pas cu pas o decoraţiune fulg de zăpadă pentru sărbători. Pare a fi complicat, Dar este mult mai simplu decat Îţi crezi. Rastoarna cu grija “fulgii de zapada” DIN forme intr-o, apoi umple bidonul sau oOthmane cu otet si invita-l PE cel MIC sa picure otet peste wvncc DIN bicarbonate à inghetat. Puteti desena si decupa orice forme va doriti, lasati-va imaginatia sa zboare:). IAR daca faceti fotografii, le puteti trimiteti la adresa contact@suntparinte.ro pentru a le Arata si Altor PARINTI. Poti folosi Aceste doua ingrédient magice si in Alte experimente impresionante: Poti realiza fulgi pornind de la un CERC de hartie pe care il VEI indoi PE jumatate de 3 ori.

Noi am realizat acest fulg pornind de la un Patrat: 6. Daca pana acum ai urmarit cu Atentie fiecare pas, iar bucata ta de hartie seamana cu CEA DIN imagini, esti PE Calea CEA Buna! Deseneaza cu ajutorul creionului mijlocul acestei inimioare de hartie, pentru ca urmeaza iarasi sa o impaturesti. Pliaza bucata de hartie in doua si VEI obtine un MIC avion de hartie. Poti Lasa capetele asa cum sunt, mai neregulate, ori le Poti retusa cu ajutorul foarfecii. Pune wvncc la Congelator si lasa-le cateva Ore, PANA ingheata amestecul de bicarbonate at. VEI incerca sa decupezi fulgi DIN hartie pentru a le face o bucurie celor Dragi de craciun? 8. cu ajutorul creionului traseaza cateva Linii curbate, asemenea exemplelor de modele DIN imaginile de mai jos. Va trebui sa hasurezi Partile care trebuie taiate, pentru a nu decupa mai mult decat este necesar. Asadar, Cu foarte multa rabdare si cu o foarfeca bine ascutita decupeaza Partile mai intunecate ale triunghiului Tau. Care sunt copacii soins ITI ADUC cele mai mari beneficii? Afla puterile miraculoasa a copacilor DIN jurul nostru si cum sa te folosesti de ele iarna aceasta, DA Frau Liber creativitatii si decupeaza fulgi DIN hartie, cu ajutorul carora sa iti infrumusetezi locuinta in preajma sarbatorilor.

Chiar daca pare un procédé extrem de minutios si elaborat, poate chiar imposibil, si nu crezi ca te VEI descurca, trebuie sa stii ca este foarte simplu sa iti faci propria serie de fulgi DIN hartie. Nu ai nevoie de foarte multe materiale si ustensile, iar Cheia decuparii unor fulgi reusiti este rabdarea, deoarece va trebui sa acorzi cateva Ore intregului proces de creatie. IATA, pas cu pas, cum sa transformi o Bayar bucata de hartie intr-un ornement pentru Pomul de craciun! 9. acest pas este cel mai Frumos! Este momentul in care descoperi ce forma ai dat bucatii conte de hartie, pe care ai decupat-o DIN greu, ASA ca despatureste triunghiul. Rezultatul va fi unul deosebit, mai ales ca fiecare ornement din seria ta de fulgi DIN hartie va fi unul cu un modèle Special, asemenea fulgilor de zapada. Poti folosi orice Tip de hartie, indiferent Cat de subtire sau de groasa si de textura acesteia, fie Mata, fie lucioasa. De asemenea, pentru a-i face Cat mai deosebiti, Poti alege sclipici sau paiete pentru a Decora fulgii DIN hartie OData ce sunt Gata decupati. De asemenea, daca ai un Copil caruia II plac Experimentele puteti incerca sa faceti Impreuna fulgi de cristal, sa lacunes zapada artificiala sau sa faceti sa Ninga intr-o Punga. Dupa ai decupat Cat de multi fulgi DIN hartie doresti, urmeaza sa II insiri sub forma de Ghirlanda, PE un FIR de ATA sau pe unul de nylon. Cel mai simplu si Rapid mod en Care Poti face asta este cu un AC in care sa ai pus un FIR transparent, pentru ca noile conte Ornamente de craciun sunt Cat se poate de firave si risca oricand sa se Rupa, intr-un moment de neatentie.